EasyPrivacy® op maat

EasyPrivacy® is geschikt voor iedere branche die te maken heeft met de AVG.

Voor een aantal branches hebben wij EasyPrivacy® ‘op maat’ gemaakt door branchespecifieke normen toe te voegen en documenten en templates op maat te maken.

Wij kunnen naast privacy ook andere thema’s toevoegen zoals bijvoorbeeld op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 / NEN7510).

Heeft u specifieke wensen voor uw branche, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Functionaris Gegevensbescherming

Ondanks de vele mogelijkheden van EasyPrivacy® kan het zijn dat u meer nodig heeft dan onze software. Bijvoorbeeld indien uw bedrijf of organisatie op grote schaal bijzondere persoonsgegevens, zoals medische gegevens, verwerkt.

In dit geval bent u verplicht om een functionaris gegevensbescherming (FG) aan te stellen. De FG controleert of u voldoet aan de AVG en kan u verder adviseren.

De inzet van de FG kan variëren en hangt af van de grootte van het bedrijf en de mate en complexiteit van de gegevensverwerking.

Door de FG dienstverlening te combineren met het gebruik van EasyPrivacy® (met extra leesfunctie) kan de FG veel van zijn werkzaamheden op afstand uitvoeren. U bent minder kwijt aan uw FG en u verdient de kosten van EasyPrivacy® binnen een paar maanden terug.

Voor de inzet van een FG bent u bij ons ook aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.