PrivacyTeam033 200 30 83

Kernwaarden:

  • Professioneel
  • Werkplezier
  • Teamwork

‘Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients’. (Richard Branson)

PrivacyTeam maakt privacy wet- en regelgeving eenvoudig.
In onze adviezen en producten. Wij bieden gemak.
Wij hebben hiervoor de kennis en de software in huis.

PrivacyTeam is in 2018 opgericht door Sander van de Molen en Stefan Ridder. Inmiddels is PrivacyTeam ook een echt 'team' waarin werkplezier voorop staat. Werkplezier betekent voor ons dat medewerkers op de eerste plaats staan en onze organisatie ervoor zorgt dat er meer tijd is voor wat telt. Het betekent we kennis delen en plezier uitstralen naar elkaar en naar de klant in wat we doen. Meer aandacht voor jezelf, de klant en je collega’s. Interesse hebben in elkaar en het waarderen van elkaars kwaliteiten is hierbij belangrijk. Iedereen is anders en wordt gewaardeerd op zijn/haar kwaliteiten. Ons doel is een hoge medewerker tevredenheid en daardoor tevreden klanten.

Ontmoet hier de leden van het team

Jessica Everett

Jessica Everett

Privacy Consultant

Jessica is een privacy consultant met een sterk analytisch vermogen bij wie klantgerichtheid voorop staat. Zij heeft als jurist diverse organisaties van binnenuit geholpen met het implementeren van de AVG op de werkvloer. Jessica heeft hierdoor een goed oog voor wat belangrijk is voor organisaties.

Paul Deguelle

Paul Deguelle

Privacy Consultant

Paul is een privacy consultant met jarenlange ervaring in verschillende sectoren. Hij kiest altijd voor de persoonlijke benadering en brengt geen standaardverhaal. Paul houdt van heldere adviezen en vertaalt wet- en regelgeving naar praktische oplossingen. Hij legt graag de nadruk op wat er wél mogelijk is.

Richard van den Brink

Richard van den Brink

Software Developer

Richard is een gedreven software ontwikkelaar die zich continu verdiept in de nieuwste technieken en die zorgt voor de (door) ontwikkeling van onze eigen privacy management software. De veiligheid van data staat bij Richard voorop.

Sander van de Molen

Sander van de Molen

Partner

Sander is jurist en een empathisch adviseur met ruime ervaring op het gebied van (complexe) privacy vraagstukken binnen het onderwijs, zorg en corporate en middelgrote ondernemingen. Is als FG en toezichthouder (RvC) actief in onderwijs, de zorg en zakelijk dienstverlening zoals verzekeraars en arbodiensten. Tevens is hij auteur van het handboek DPIA’s.

Stefan Ridder

Stefan Ridder

Partner

Stefan is een ondernemende privacy professional en heeft veel ervaring met (informatie)beveiligingsvraagstukken. Besluitvaardig met een goed oog voor processen en cultuur. Produceert niet alleen papier, maar zorgt dat het echt werkt. Actief als FG in onderwijs en zorg.

Wiebe de Vries

Wiebe de Vries

Privacy Consultant

Wiebe combineert zijn ervaring als internationale marketing director met gedegen kennis op het gebied van privacy. Hij draagt bij aan de verdere ontwikkeling van onze producten en diensten en bijt zich daarnaast graag vast in complexe privacy vraagstukken.

 

Ook bij het team horen?

Een selectie van onze tevreden klanten

PPO (002)
Quadraam
Internos
Waterschapsbedrijf Limburg
Carmelcollege
WVO Zorg
Van Opdorp
Parkhuis
Autoradam
MOB-logo100
Filioslogo
Logo Zorgapotheek
PPO (002)
Quadraam
Internos
Waterschapsbedrijf Limburg
Carmelcollege
WVO Zorg
Van Opdorp
Parkhuis
Autoradam
MOB-logo100
Filioslogo
Logo Zorgapotheek