PrivacyTeam033 200 30 83

PrivacyTeam werkt samen met de volgende partners

Data&PrivacyWeb

PrivacyTeam is kennispartner van Data&Privacyweb. Dit is een kennisportal en discussieplatform over de invloed van de digitale transformatie op onze leefomgeving, in het bijzonder de manier waarop we met persoonlijke gegevens omgaan. Technologie beïnvloedt de ontwikkeling van steden, de manier waarop we leven en hoe we omgaan met onze omgeving en medeburgers.

SIVON

SIVON is een coöperatie van schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs. SIVON biedt haar leden FG-as-a-Service aan en zorgt er samen met het schoolbestuur voor dat er een gekwalificeerde FG wordt gecontracteerd. PrivacyTeam is door SIVON uitgekozen om FG diensten te mogen leveren aan haar leden. Tevens nemen de partners van PrivacyTeam deel aan het IBP team van SIVON om centrale DPIA's uit te voeren.

VPHuisartsen

VPHuisartsen gaat uit van de kennis, kunde en wijsheid van de (praktijkhoudende) huisarts en heeft als belangrijke doelstelling het behoud van kernwaarden in het huisartsenvak, zonder voorbij te gaan de ontwikkelingen van deze tijd. VPHuisartsen vertegenwoordigt ongeveer 1000 praktijkhouders (januari 2020), zijnde 20% van de praktijken, en 100 hidha’s en waarnemers.

DZP

DZP fungeert als de pragmatische en soms tikkie ‘eigenwijze’ intermediair tussen bedrijfsleven en overheid. We bedenken slimme oplossingen voor publiek-private uitdagingen en helpen opdrachtgevers deze succesvol in de praktijk te brengen.

Guardian 360

PrivacyTeam is partner van Guardian 360, specialist in het organiseren van phishing e-mail campagnes.

DPIA.nu

PrivacyTeam is kennispartner van DPIA.nu. DPIA.nu is een online platform met informatie over DPIA's. Op DPIA.nu vindt u informatie over actuele ontwikkelingen, aanbieders van producten en diensten en modellen en input indien u zelf een DPIA wil uitvoeren.

RiskChanger

PrivacyTeam is kennispartner van Riskchanger. Riskchanger heeft met klanten en experts het integrale kennis- en softwareplatform voor het permanent monitoren en verbeteren van onderwijskwaliteit ontwikkeld.

Wijs Accountants

Wijs Accountants is een landelijk opererend team van professionals. Zij zijn als accountantskantoor volledig gespecialiseerd in de onderwijssector en kinderopvangorganisaties.

Zivver

Veel klanten van PrivacyTeam gebruiken Zivver om gemakkelijk veilig te mailen.

NGFG

De FG's van PrivacyTeam zijn allen lid van de Nederlandse beroepsvereniging van Functionarissen voor Gegevensbescherming (NGFG).

EADPP

De partners van PrivacyTeam zijn lid van de European Association of Data Protection Professionals.

Privacy advies en software