PrivacyTeam033 200 30 83

Wat onze klanten zeggen:

Wij maken dankbaar gebruik van de expertise van Sander die sedert een jaar onze FG is. We hebben net een uitgebreide DPIA doorlopen voor ons afstandsonderwijs. Risico's en beheersmaatregelen voor personeel en leerlingen zijn doorlopen. Gedragsregels liggen gereed. Nu nog "even" implementeren in de organisatie. Zonder Sander was dit niet zo snel en degelijk voorbereid.

- Jan Aalberts -
Directeur bedrijfsvoering bij Openbaar Onderwijs Spaarnesant

De samenwerking met PrivacyTeam voor het opzetten van onze AVG procedure, was erg bevredigend. Ook vinden wij de tool superhandig. Zo hebben we de actiepunten voor onszelf overzichtelijk.
Heel erg bedankt PrivacyTeam!

- Mehmet Eroglu -
CFO Autoradam

EasyPrivacy®: Maakt moeilijke zaken simpel !

- Ron Piepers -
Waterschapsbedrijf Limburg

Privacy is in de praktijk een grote hoop, maar met de hulp van EasyPrivacy® is de grote hoop gestructureerd. Ik heb een geweldige hulp gehad om van start te gaan!

- Jacqueline van Leeuwen -
Huisartsensteegoversloot Dordrecht

Wij hebben PrivacyTeam ingehuurd om het verwerkingsregister verder op te zetten. Michel Gielbert heeft dit op een vakkundige, proactieve en prettige wijze gerealiseerd. Daarnaast hebben we ook kunnen sparren over andere AVG aandachtspunten. Michel kijkt verder dan alleen de opdracht. Wij kijken met tevredenheid terug op zijn inzet.

- Jill de Groot -
FG Provincie Noord-Brabant

EasyPrivacy® ondersteunt onze organisatie als het gaat om AVG-registratie en verantwoording. De deskundige hulp vanuit PrivacyTeam is toegankelijk en behulpzaam. De tool is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en het is de investering meer dan waard. Bij twijfel, ga het proberen en start!

- Yvonne Schuppers -
Zuidwester

De deskundige hulp van het PrivacyTeam en de tool EasyPrivacy® hebben ons uitstekend geholpen met het opzetten van het privacy beleid. De compleet aanwezige bibliotheek en de voorbeeld documenten geven ons de mogelijkheid om het privacy beleid verder vorm te geven.

- Marcel Smis -
HearingCoach / Variphone

EasyPrivacy® is een uitstekende tool voor openbare bibliotheken om te laten zien dat je de juiste technische en organisatorische maatregelen hebt genomen om de persoonsgegevens te beschermen. Het biedt de mogelijkheid om de genomen maatregelen inzichtelijk/overzichtelijk te presenteren voor management, accountants en certificering.

- Derk Jan Bovenmarsch -
Digicaris

PrivacyTeam heeft ons samenwerkingsverband op een prettige en deskundige manier goed op weg geholpen om de AVG te implementeren.

- Irma Homan -
Beleidsmedewerker SWV PassendWijs 25-06

EasyPrivacy® maakt haar belofte volledig waar. Dus betaalbaar en gemakkelijk, maar ook met een uitgebreide bibliotheek waar je ook nog eens heel veel van leert.

- Cor Konijnenburg -
Kernhem Accountants

Graag breng ik nog eens de welgemeende complimenten over voor de geslaagde (eerste) awareness sessie over de GDPR.

- Marjan van Kasteren -
General Manager, Leidsche Verzekeringen

De AVG voor iedereen een last. Niet als je EasyPrivacy® toepast.

- Jan Harm Ramaker -
Protestantse Gemeente te Dalfsen

PrivacyTeam heeft ons in korte tijd een flinke stap voorwaarts geholpen bij het inrichten van ons informatiebeveiligings- en privacybeleid.

- Erica Jordans-Hendriks -
Beleidsadviseur, SWV Passend Onderwijs

Via EasyPrivacy® zorg ik er voor dat mijn klanten voldoen aan de AVG. Zo zijn mijn klanten tevreden met mijn dienstverlening en ben ik happy met de handige software tool.

- Peter Boot -
Boot Loon- en Financiële Administraties

Ik wil mijn dank en mijn waardering uitspreken voor de deskundige wijze waarop PrivacyTeam onze stichting ondersteund en gemotiveerd heeft om haar privacybeleid op te bouwen én te bewaken. Daarnaast wil ik Sander van de Molen bedanken voor de altijd prettige samenwerking.

- José Boschman -
Stichting Overvecht Zuid voor Katholiek Onderwijs

Als QC One gaan wij goed om met data en willen we ook aan de AVG voldoen. PrivacyTeam heeft ons snel het benodigde inzicht gegeven en met behulp van hun handige templates kunnen wij nu efficiënt de verdere vervolgstappen maken.

- Laura de Groot -
QC One

Met onze beide samenwerkingsverbanden voor PO en VO hebben we met Sander en Michel onze AVG aanpak doorgenomen. Dat was leerzaam, maar vooral effectief.

- Henk Keesenberg -
Coördinator, SWV 2305 PO en VO

Een selectie van onze tevreden klanten

Amarijn_Logo blauw
logo alpina-at-work fc (002)
PPO (002)
Quadraam
Internos
Waterschapsbedrijf Limburg
Carmelcollege
Van Opdorp
Parkhuis
Autoradam
MOB-logo100
Filioslogo
Logo Zorgapotheek
Amarijn_Logo blauw
logo alpina-at-work fc (002)
PPO (002)
Quadraam
Internos
Waterschapsbedrijf Limburg
Carmelcollege
Van Opdorp
Parkhuis
Autoradam
MOB-logo100
Filioslogo
Logo Zorgapotheek