PrivacyTeam033 200 30 83

DPIA's in de zorg

Kosteloos webinar
31 mei 2023
15.00 - 15.45 uur

In slechts drie kwartier ben je bijgepraat over de DPIA als verantwoordingsinstrument in de zorg.

Inleiding

Organisaties moeten ervoor zorgen dat ze in de processen waarin ze persoonsgegevens verwerken de privacy van betrokkenen beschermen. En aantoonbaar voldoen aan de AVG. Data Protection  Impact Assessments (DPIA's) spelen daarbij een cruciale rol en zijn voor bepaalde soorten verwerkingen volgens de AVG zelfs verplicht. Met een DPIA breng je alle privacyrisico's voor bijvoorbeeld patiënten of medewerkers in kaart en stel je daarvoor passende mitigerende maatregelen op. Maar hoe doe je dit? Neem deel aan ons webinar.

PrivacyTeam is expert op het gebied van DPIA's en geeft regelmatig curssusen over DPIA's, is (mede) auteur van het Handboek DPIA's, voert veel DPIA's uit (in de zorg) en heeft eigen praktische (geautomatiseerde) DPIA modellen.

Webinar

In dit webinar bespreken we de laatste ontwikkelingen en nieuwsfeiten rondom DPIA's. We behandelen het theoretisch kader en geven praktische handvatten om zelf een DPIA uit te voeren.

Na afloop van het webinar

Doelgroep

Dit webinar is bestemd voor: (beginnende) medewerkers en professionals die DPIA's uitvoeren zoals privacy-officers en coördinatoren; medewerkers en professionals die adviseren over en toezicht houden op de uitvoering van DPIA's, zoals FG's; medewerkers betrokken en verantwoordelijk voor de bescherming van persoonsgegevens; medewerkers die DPIA-rapporten inhoudelijk moeten beoordelen.

Informatie

Datum: 31-05-2023
Tijd: 15.00-15.45
Locatie: Online

SCHRIJF JE HIER IN VOOR HET WEBINAR OP 31 MEI 2023.

zes plus een =

* Deze velden zijn verplicht.