Op deze plek publiceren wij met enige regelmaat nieuwsberichten over privacy relevante zaken.

AP doet aanbevelingen voor registers van verwerkingen

Geschreven op

Autoriteit Persoonsgegevens doet aanbevelingen voor registers van verwerkingen Het oneindig bewaren van persoonsgegevens zonder enige motivering mag niet volgens de Europese privacywetgeving. Lees meer »

Wat houdt de informatieverplichting onder de AVG precies in?

Geschreven op

Klik hier voor de video: Wat houdt de informatieverplichting onder de AVG precies in? In het kader van de reeks AVG- dat valt best mee, legt Mr. Sander van de Molen van PrivacyTeam uit wat onder transparantie en de informatieverplichting onder de... Lees meer »

Bijna 10.000 privacyklachten

Geschreven op

Bijna 10.000 mensen dienen privacyklacht in bij Autoriteit Persoonsgegevens Het afgelopen half jaar hebben bijna 10.000 mensen een privacyklacht ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Lees meer »

FG's maken kennis met EasyPrivacy®

Geschreven op

PrivacyTeam aanwezig op kennismarkt van Functionarissen Gegevensbescherming. Op donderdag 6 december organiseerde het Nederlands Genootschap van Functionarissen Gegevensbescherming voor het eerste een kennismarkt, waar ruim 350 privacy professiona... Lees meer »

PrivacyTeam op kennismarkt NGFG

Geschreven op

Kennismerkt Nederlands Genootschap van Functionarissen Gegevensbescherming Vandaag (6 december 2018) staat PrivacyTeam op de kennismarkt van het Nederlands Genootschap van Functionarissen Gegevensbescherming in Tiel. Lees meer »