Op deze plek publiceren wij met enige regelmaat nieuwsberichten over privacy relevante zaken.

Autoriteit Persoonsgegevens legt Uber boete op

Geschreven op

Autoriteit Persoonsgegevens legt Uber een boete op van € 600.00,- vanwege het te laat melden van een datalek De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) legt Uber B.V. en Uber Technologies, Inc (UTI) een boete van 600.000 euro op voor het overtreden van d... Lees meer »

Ik heb een datalek - wat nu?

Geschreven op

Klik hier voor de video: ik heb een datalek - wat nu? In het kader van de reeks AVG- dat valt best mee, legt Mr. Sander van de Molen van PrivacyTeam uit wat u moet doen als u een datalek heeft. Lees meer »

Heb ik een Functionaris Gegevensbescherming nodig?

Geschreven op

Klik hier voor de video: heb ik een FG nodig? Welke organisaties hebben er nu precies een Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) nodig? In het kader van de reeks AVG- dat valt best mee, legt Mr. Lees meer »

Een leuke schoolfoto?

Geschreven op

Klik hier voor de video: mag ik zomaar foto's publiceren? Wij krijgen veel vragen over het publiceren van foto's. Wat mag nou wel en wat mag er niet? In het kader van de reeks AVG- dat valt best mee, legt Mr. Lees meer »

AVG - dat valt best mee

Geschreven op

PrivacyTeam start met campagne 'AVG - dat valt best mee'. PrivacyTeam zal de komende maanden video's op haar website en via social media publiceren over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot de AVG. Lees meer »