Op deze plek publiceren wij met enige regelmaat nieuwsberichten over privacy relevante zaken.

Bijna 10.000 privacyklachten

Geschreven op

Bijna 10.000 mensen dienen privacyklacht in bij Autoriteit Persoonsgegevens Het afgelopen half jaar hebben bijna 10.000 mensen een privacyklacht ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Lees meer »

FG's maken kennis met EasyPrivacy®

Geschreven op

PrivacyTeam aanwezig op kennismarkt van Functionarissen Gegevensbescherming. Op donderdag 6 december organiseerde het Nederlands Genootschap van Functionarissen Gegevensbescherming voor het eerste een kennismarkt, waar ruim 350 privacy professiona... Lees meer »

PrivacyTeam op kennismarkt NGFG

Geschreven op

Kennismerkt Nederlands Genootschap van Functionarissen Gegevensbescherming Vandaag (6 december 2018) staat PrivacyTeam op de kennismarkt van het Nederlands Genootschap van Functionarissen Gegevensbescherming in Tiel. Lees meer »

Autoriteit Persoonsgegevens legt Uber boete op

Geschreven op

Autoriteit Persoonsgegevens legt Uber een boete op van € 600.00,- vanwege het te laat melden van een datalek De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) legt Uber B.V. en Uber Technologies, Inc (UTI) een boete van 600.000 euro op voor het overtreden van d... Lees meer »

Ik heb een datalek - wat nu?

Geschreven op

Klik hier voor de video: ik heb een datalek - wat nu? In het kader van de reeks AVG- dat valt best mee, legt Mr. Sander van de Molen van PrivacyTeam uit wat u moet doen als u een datalek heeft. Lees meer »