Op deze plek publiceren wij met enige regelmaat nieuwsberichten over privacy relevante zaken.

Welke rechten hebben betrokkenen onder de AVG?

Geschreven op

Klik hier voor de video: Welke rechten hebben betrokkenen onder de AVG? In het kader van de reeks AVG- dat valt best mee, legt Mr. Sander van de Molen van PrivacyTeam uit wat betrokkenen zijn onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en we... Lees meer »

Samenwerking met Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen

Geschreven op

Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen kiest voor EasyPrivacy Wij zijn zeer verheugd over het feit dat de Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen (VPH) EasyPrivacy heeft uitgekozen als software om haar leden te helpen eenvoudig (aantoonbaar) aan de... Lees meer »

Wat is een verwerker onder de AVG?

Geschreven op

Klik hier voor de video: Wat is een verwerker onder de AVG? De AVG kent veel specifieke termen. In het kader van de reeks AVG- dat valt best mee, legt Mr. Sander van de Molen van PrivacyTeam uit wat nu eigenlijk een verwerker is op grond van de Al... Lees meer »

PrivacyTeam wenst u een goed 2019

Geschreven op

Een goede start in 2019 gewenst. Namens PrivacyTeam wensen we u een goed 2019. Ook hopen we dat u uw strategische doelstellingen kunt realiseren, waarbij ook het op efficiënte en effectieve wijze voldoen aan de AVG van belang is. Lees meer »

Jaarboek PKN verdwijnt uit boekhandel vanwege nieuwe Privacywet

Geschreven op

Jaarboek PKN verdwijnt uit boekhandel vanwege nieuwe Privacywet Het Jaarboek van de Protestantse Kerk in Nederland 2019 is niet meer verkrijgbaar via de boekhandel. Het is niet meer publiekelijk beschikbaar. Lees meer »